Welkom, ik ben Veerle Dobbelaere, 
expert in mensen.

 

Als professioneel gecertificeerde life & mental coach breng ik mijn kennis, ervaring en empathie samen om mensen te begeleiden naar groei, veerkracht en diepere verbindingen. 

 

↓ Kom meer te weten

Mijn drijfveren

Ik begeleid mensen en teams naar een vervuld en veerkrachtig leven met coaching en technieken. Ik geloof sterk in coaching voor persoonlijke en professionele groei. Mijn doel is om bij te dragen aan een wereld waarin iedereen innerlijke kracht en rust vindt, waardoor ze effectiever en gelukkiger zijn.

 

Ik geloof in de kracht van open communicatie. 

 

Het is ook van groot belang dat er een veilige en ondersteunende omgeving is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom staan de waarden authenticiteit, empathie, verbinding en groei centraal in mijn coachings.

 

↓ Lees mijn verhaal

Vind kracht in je adem, wijsheid in je emoties, en groei in je ervaringen.

Mijn verhaal

In mijn werk als actrice en mijn persoonlijke leven ben ik altijd gefascineerd geweest door de menselijke geest en emoties. Het diepgaand begrijpen van een personage en het voelen van hun dromen, angsten en verlangens heeft me veel geleerd over de menselijke ervaring.

Deze passie heeft geleid tot een diepe interesse in ademhaling en de impact ervan op ons welzijn.

Als gecertificeerd mental coach, met meer dan 14 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen gecoacht, heb ik mijn expertise ontwikkeld in het begeleiden van anderen naar een vervuld en veerkrachtig leven.

Mijn ervaringen als actrice en coach hebben me geholpen om anderen te begeleiden naar meer ademruimte in hun leven, zowel persoonlijk als professioneel.

 

Het oprichten van mijn bedrijf voor het coachen van ondernemers komt voort uit mijn diepgewortelde passie om anderen te helpen groeien en bloeien. Ik geloof sterk in de kracht van coaching en ademhalingstechnieken om persoonlijke en professionele groei te stimuleren.

Mijn eigen reis van het begrijpen van menselijke emoties en ervaringen heeft me geĂŻnspireerd om anderen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en te benutten, waardoor ze effectiever kunnen zijn in hun ondernemingen en gelukkiger kunnen zijn in hun leven.

Klaar voor persoonlijke groei & ontwikkeling?

Laten we samen starten aan jouw succesavontuur.

Ontdek het aanbod

Angelina Sortie, Oprichtster ViviCozi

“Via de praktische tips heb ik nu de perfecte tools om evenwichtig en gelukkig in het leven te staan.”

Contact

 

Hoofdzetel te Berchem, 2600 

Mail: [email protected]