Interactieve training

Werkgeluk Werkt

Geluk inspireert productiviteit.

Gelukkige medewerkers zijn actiever en productiever op de werkvloer. Da’s een feit - en daarmee gaan we aan de slag tijdens deze training. We zoeken samen, met het hele team, actief naar manieren om het werkgeluk binnen jouw bedrijf te verhogen. 

Waarom, vraag je?

‘Omdat dit een essentieel onderdeel is voor futureproof bedrijven’, antwoord ik. 

Want gelukkige werknemers zijn:

  • gezonder,
  • meer betrokken,
  • meer open tot samenwerking in team,
  • productiever,
  • minder ziek,
  • minder vatbaar voor burn-out. 

Met andere woorden, als organisatie is het belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan het geluk van je medewerkers. Je wordt er niet enkel een aantrekkelijke werkplek door, maar het zorgt ook voor betere resultaten binnen de organisatie. De gunfactor naar jouw bedrijf toe verhoogt.

Win-win, voor elke partij.

Wat mag je verwachten?

Voor wie is deze training?

Organisaties die willen investeren in hun mensen. Bedrijven die hun teams sterker, krachtiger en gelukkiger willen maken. Die beseffen dat productiviteit en winst onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn... en daarom willen inzetten op meer werkgeluk, gezonde medewerkers, meer en beter samenwerken, meer verantwoordelijkheid, en meer motivatie.

Aanpak

We wisselen theoretische kennis af met actieve taken en individuele momenten. We werken rond omgeving, gedrag, competenties en waarden. We luisteren naar elkaar. We smeden samen plannen om een betere toekomst te garanderen.

Wat haal je er uit? 

Na de workshop gaan jullie naar huis met nieuwe zelfkennis, impactvolle inzichten en een concreet plan van aanpak om het werkgeluk te verhogen. 

Die eerste verandering tijdens de workshop en de verdere toepassing nadien, zal bij je team zorgen voor meer balans, minder stress, ziekte en uitval, hogere productiviteit, meer creativiteit op de werkvloer en meer verbinding binnen het team.

Vraag meer informatie aan

Als het leven pas zou beginnen na het werk,

dat zou toch zonde zijn!

Graag meer informatie over deze training of een offerte?

Ik beantwoord je vragen met plezier. Laat je gegevens achter, en ik contacteer je op werkdagen binnen de 24 uur terug om een gesprek in te plannen.

Vraag meer informatie aan: