Trainingen & workshops
voor de ontwikkeling van je team

De balans tussen profit en purpose moet evenwichtig zijn: financiële gezondheid én menselijke gezondheid, straffe business én gelukkige medewerkers.

Waarom die balans zo belangrijk is? Eenvoudig: wetenschappelijk onderzoek heeft het bewezen.

Gelukkige teams werken beter samen, leveren de best mogelijke resultaten op, en er leeft méér innovatie in een team waar de professionele purpose te linken valt aan de persoonlijke drijfveer.

Daarom is het belangrijk om tijd te nemen voor de persoonlijke ontwikkeling van je team - om er vervolgens professioneel sterker uit te komen.

Ademruimte, dus.

Ontdek welk type training het meest aansluit bij jouw noden.

Ik begeleid teams op 3 verschillende manieren naar meer zelfinzicht, stressmanagement,
ontwikkeling van talent en een hogere productiviteit - telkens gekruid met een sausje van plezier, balans en verbinding.
Met elkaar én met jezelf.

Voed Je Team           

Een unieke workshop waarin ik als ervaren gastvrouw jou en jouw team voedsel voor lichaam en geest presenteer.

Lees meer >>

Interactieve Trainingen

Workshops met de juiste mix van theorie, kennis en ervaring om sneller en beter te leren.

Lees meer >>

Het Team Van Morgen.

Een traject van 5 sessies waarin je samen met je team bouwt aan een ijzersterke toekomst.

Lees meer >>

Door plotse groei en vele aanwervingen in mijn bedrijf ontstonden verschillende niveau's in het team, waardoor onze klantenservice onder druk kwam te staan. Veerle bleek de geknipte dame om deze gevoelige materie naar de voorgrond te brengen, met liefde voor de mensen in mijn team én de nodige zorg naar het thema. Sindsdien draait ons team beter dan ooit, dankzij de tools die Veerle ons aangereikt heeft.

Ann Magnus - zaakvoerder Magnus Business Gifts

Ik hou er van dat je sessies zo laagdrempelig houdt, met beperkte (maar rake) theorie en vooral dat je ons als deelnemer aan den lijve laat ervaren hoe ademhaling en andere Ademruimte technieken direct op stress kunnen inwerken! Ik hoop ontzettend hard dat nog vele anderen de kracht van die ‘ademruimte’ mogen ervaren.

Kim De Bock - verantwoordelijke vorming & opleiding