Ieder van ons heeft ADEMRUIMTE nodig... 
van manager tot werknemer, van freelancer tot ondernemer.


Want het is duidelijk, in onze maatschappij vandaag moét er heel veel.

Dat zorgt voor veel druk, onrust en onzekerheid. We hebben vaak het gevoel dat we als een rat meedraaien in de mallemolen van het leven. Dat we geleefd worden, in plaats van het leven te leiden dat we eigenlijk écht zelf kiezen.

Velen onder ons krijgen dan ook lichamelijke klachten, ervaren mentale stress, voelen ons vaak moe en onrustig... wat een enorme impact heeft op ons professionele én privéleven.

Ik geloof dat het ook anders kan. Dat we geregeld een moment kunnen nemen om even stil te staan en te kijken waar we staan, en waar we nu eigenlijk naartoe willen. Een moment van ademruimte.

Ik geloof dat we allemaal over de bronnen beschikken die nodig zijn om een leven vol lichtheid, plezier, en schoonheid te leiden.

Maar ik geloof ook dat we vaak een rugzak meedragen, gevuld met ballast die het leven zwaar doet voelen. Gevuld met ervaringen die er voor zorgen dat we ons klein maken, wensen en verlangens van anderen, onzekerheden, zorgen en zelfs angsten.

Mijn missie is mensen helpen die rugzak te legen zodat ze lichter, plezieriger, en rustiger stap voor stap de berg op kunnen. Om dan bovenaan te genieten van het uitzicht op een leven vol schoonheid, het leven dat zij kiezen!

Ik ben Veerle, en ik help jou graag aan meer Ademruimte.

Ontdek hieronder hoe!

Ben je op zoek naar ademruimte voor jezelf,
of voor jouw team?

Ademruimte voor mezelf

In de Ademruimte Academie word je maandelijks door mij online gecoacht en krijg je eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde oefeningen voor een (professioneel) leven vol rust, geluk en veerkracht... op jouw tempo.

Ontdek onze programma's >>

Ademruimte voor mijn team

Ontdek ons 'flagship' online coachingtraject, live in-company trainingen en workshops (van 3 uur tot meerdere dagen) voor teams en hun leiders.

Ontdek ons aanbod voor teams >>

Neem een fractie van een seconde, een zee van tijd.

Ademruimte het boek