Interactieve Trainingen

Een goede werkplek? Die vereist een goed team. Een groepje mensen waar het vertrouwen uit de voegen barst. Waar de energie knettert. Waar samenwerken een plezier is.

Hiervoor bied ik verschillende workshops aan, in de vorm van interactieve trainingen. We focussen op zelfinzicht, stressmanagement, ontwikkeling van talent en een hogere productiviteit - telkens gekruid met een sausje van plezier, balans en verbinding. Met elkaar én met jezelf. 

We bepalen samen het thema, werken (indien gewenst) op maat. We denken na over wat jouw bedrijf écht nodig heeft om te floreren. We accepteren, in team, de onoverkomelijke obstakels en staan daarna des te sterker weer op. 

Goesting in? Ontdek de team-workshops.

Werkgeluk werkt

Gelukkig is er steeds meer wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat gelukkige werknemers beter presteren. Ik help je graag om het (werk)geluk van je medewerkers te verhogen.

 

Lees meer >>

Improvisatie innoveert

Corona heeft het heel scherp gesteld: als je niet kan omgaan met verandering, staat je toekomst als bedrijf onder druk. Het is dus levensnoodzakelijk om flexibel te leren omgaan met wat er rondom je gebeurt.

 

Lees meer >>

Team Coaching

op maat

Ik luister ook heel graag naar wat jullie als team nodig hebben en werk iets uit op maat van jullie noden. 

 

Lees meer >>