Interactieve training

Improvisatie innoveert

In 1990 studeerde ik af als master in de toneelspeelkunst aan Studio Herman Teirlinck. Daar deed ik een aantal competenties op. Denk aan: observeren, luisteren, verbinden, vertrouwen (op), communiceren, samenwerken, (durven) overgeven, alert zijn (en blijven), creatief denken én handelen, empathisch communiceren, flexibel zijn, oplossingsgericht denken, …

En deze competenties als actrice? Die blijken een bijzondere meerwaarde te zijn binnen de bedrijfswereld. Waarom? Eenvoudig: ze zorgen voor een constructieve houding. Tegenover jezelf, je collega’s en je organisatie.

Wat mag je verwachten?

Voor wie is deze training?

Voor organisaties die willen inzetten op sterke teams boordevol vertrouwen, plezier en competentie.

Voor teams die niet bang zijn om te graven naar het beste in zichzelf.

Voor wie binnen zijn of haar organisatie streeft naar: verbindende communicatie, grotere flexibiliteit, beter en frequenter samenwerken, meer innovatie, ontwikkeling van leiderschapsskills, beter omgaan met de huidige markt.

Aanpak

In deze training schakelen we over: vergeet die ‘ja, maar-houding’ - en adopteer de ‘ja, en-houding’. Dit maakt innovatie mogelijk, verlegt grenzen en nodigt uit tot het delen van ideeën, visies, bijdragen. Da’s tenslotte broodnodig om tot krachtige teams boordevol vertrouwen en potentieel te komen.

Spelenderwijs gaan we aan de slag met de basisspelregels van improvisatie. Op deze manier ontwikkelen we sluimerende competenties. Het doel? Elk teamlid laten groeien, om hen zowel winstgevend als onmisbaar te maken binnen de organisatie.

Wat haal je er uit? 

Veel. Erg veel. Want spelen integreren in de basis van jouw bedrijfscultuur? Dat brengt grote meerwaarde in de organisatie, zowel voor het team als voor het individu.

Het versterkt je team, geeft mensen (zelf)vertrouwen, zorgt voor betere communicatie, brengt de kwaliteiten van elk teamlid naar boven, wapent je tegen uitdagende omstandigheden, creëert snel nieuwe en innovatieve ideeën.

Vraag meer informatie aan

‘‘Spelen? Da’s de hoogste vorm van research."
- Albert Einstein

Graag meer informatie over deze training of een offerte?

Ik beantwoord je vragen met plezier.

Laat je gegevens achter, en ik contacteer je op werkdagen binnen de 24 uur terug om een gesprek in te plannen.

Vraag meer informatie aan: