Blog

Waarom de beste CEO's in de wereld mediteren, en welke invloed dit heeft op hun bedrijf

Steve Jobs deed het. Salesforce CEO Marc Benioff, Arianna Huffington (cofounder van de Huffington Post & Thrive Global) en Oprah Winfrey zweren erbij, meditatie.

Ze schrijven zelfs een groot deel van hun succes toe aan de voordelen die zij ervaren uit mediteren. Meditatie is niet langer voor geiten-wollensokken op een berg of voor de hipste CEO’s ergens in California. De bewezen voordelen van meditatie bereiken steeds meer en meer mensen en ook ik wil mijn steentje bijdragen om deze stap te vergemakkelijken.


Tim Ferris, auteur van de bestseller ‘The 4 hour work week’, haalt zelfs aan dat 80% van de top bedrijfsleiders mediteert. Hij interviewde maar liefst 200 bijzonder succesvolle ondernemers en ook zij starten hun dag niet zonder meditatie. Tim Ferris omschrijft het als ‘een warm bad voor je hersenen’ waardoor hij tevens meer zelfvertrouwen heeft gekregen en minder geconfronteerd wordt met angsten.


In onze hedendaagse wereld is stilte een...

Verder lezen...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.