Coachen

Ik geloof in groei, persoonlijke ontwikkeling en vooral: ik geloof in mensen. In de kracht en het vermogen die nodig zijn om onszelf op te tillen en te brengen daar waar we willen zijn.

Als actrice ben ik al jarenlang bezig met het vormgeven van verhalen. Een oprechte interesse in mensen, gekoppeld aan het talent om te observeren en te communiceren, hebben ervoor gezorgd dat ik vele mooie rollen heb gespeeld . En toch was dat alleen niet genoeg, ik had het gevoel dat er nog manieren waren om mensen te raken, anders dan op een podium staan. Dus ging ik opnieuw studeren bij The Coaching Square en haalde mijn diploma als life- en mental coach. Daar kreeg ik verschillende modellen en tools ter beschikking waarmee ik me kan richten op zowel het "kennen", het "kunnen" als het "zijn".
En zo zet ik mijn ervaring als vrouw, moeder, actrice en opleiding als coach in om mensen te raken. Momenteel werk ik zowel alleen als samen met Carl van de Velde en zijn team. Ik help mensen groeien zowel op professioneel als menselijk vlak. Het maakt me erg gelukkig om op deze manier iets te kunnen geven aan mensen en deel te mogen uitmaken van hun evolutie.

OPLEIDING:
1986-1990: acteer school Herman Teirlinck
2002: UZA Mindfulness
2009-2010: The Coaching Square: The Root - ACC 2010: Ithaka: Enneagram
2011: The coaching Square: The Grow - PCC
2011: DISC-MDI gecertificeerd trainer/ consultant
2016: HBDI trainer